Home   Airco   Koeling   Zonne-energie   Contact
Adres: Stakenborgakker 8, 5554 GV valkenswaard. telefoon: 040-2011120, Fax: 040-2011122, E-mail: info@airquipment.com
                                                       Home   Airco   Koeling   Zonne-energie   Contact
Adres: Stakenborgakker 8, 5554 GV valkenswaard. telefoon: 040-2011120, Fax: 040-2011122, E-mail: info@airquipment.com
Koeling ! Naast het leveren en plaatsen van Airco systemen leveren en plaatsen we ook koeltechnische middelen, zowel thuis als professioneel. Hierbij moet u denken aan koelinstallaties in professionele keukens, koudegebieden in een warme keuken, maar ook aan volledig gekoelde warehouses, winkels en kantoren.
Daikins uitgebreide assortiment van commerciële koeloplossingen is geschikt voor vele verschillende omgevingen – van buurtwinkels en supermarkten tot koelopslagplaatsen, hotels en warenhuizen. Of u nu op zoek bent naar diepvries- of koelopslag voor toepassingen met variabele belasting, Daikin biedt voor elke commerciële koelbehoefte een energie-efficiënte oplossing. Door het integreren van de koeling in een breder airconditioningsysteem met behulp van Daikins Conveni-pack-oplossing is het mogelijk om nog hogere energie-efficiëntieniveaus te bereiken, terwijl de ecologische impact met wel 60% wordt verminderd.
Stijlvolle, fluisterstille units
Daikin heeft meerdere bekroningen gewonnen voor zijn stijlvolle binnenunits. We bieden een brede reeks units voor wand-, vloer- of plafondmontage, die passen in om het even welk interieur. De units werken fluisterstil, om een perfecte woonkwaliteit te garanderen
               webdesign: just4now.nl